Om Stockholm Skrädderi & Kemtvätt

Stockholm Skrädderi & Kemtvätt slog upp portarna 2007, med ambitionen att förse stockholmarna med skrädderi och service av den högre skolan. 


Vår butik Vår Butik

Vår verksamhet består av ändringsskrädderi (för både dam och herr) av alla möjliga kläder och textiler, även nysömnad av högsta kvalitet samt all sorts kemtvätt. Vi har ett mycket erfaret arbetsteam som arbetar efter det gamla mottot att sätta kvalitet före kvantitet. Detta gör vi helt enkelt genom att prioritera kunden och utföra ett riktigt kvalitetsarbete!

Vi erbjuder dessutom våra företagskunder leveransservice under dagtid, där våra chaufförer hämtar och lämnar kläderna. Vid leveransen är vi självklart mycket noga med att kläderna är säkra och skyddade. 


Vi på Stockholm Skrädderi tänker miljövänligt i vårt arbete och hanterar alltid leveranser, kemtvätt och avfall efter gällande miljöföreskrifter.

Vi samarbetar idag med flera välkända namn bland Stockholms företag, och har kapacitet i våra lokaler till mer omfattande arbeten, för dig som kanske är egen företagare. Arbetsuppgifterna varierar ofta, då vi alltid lyssnar på kundens önskemål och krav och arbetar därefter. Men oavsett om det rör sig om en snabb ändring eller något mer avancerat, så vill vi att du som kund ska känna dig trygg och samtidigt kunna räkna med att du alltid får det bästa resultatet hos oss!